NTEP

A Nemzeti Túlélés Egyéni Programja

Valahol mélyen minden ember érzi, vagy már tudatosult is benne, hogy a világ emberellenes, pusztító (antikrisztusi) módon él. Ez helyes megérzés, tudás.

A világot ma senki által nem választott, pszichopata bűnözők irányítják, akik alattomos fegyverekkel folytatnak háborút a csendesen élni akaró "átlagemberek" ellen. Ennek a neve Globalizáció, célja olyan ember alatti "fogyasztó - munkaerő állatok" kitenyésztése, akiknek sem hitük / tisztességes világnézetük, sem nemzetségük, sem nemi identitásuk, sem szerető családjuk nincsen (pusztán bio-robotok).

A "multigecionális" világrend jelmondata: "nem pusztítunk, kopasztunk!"

A jelenlegi rendszer főbb problémái:

1) A magyarság az utolsó pillanatait éli, ha nem ismeri fel milyen "játékot" játszatnak vele, lassan és csendesen tönkremegy. (https://magyar-ut-es-elet.webnode.hu/a-netanjahu-orban-paktum/)

2) A világot jelenleg az "oszd meg és uralkodj elv" alapján irányítják az Irányítók. (https://hu.wikipedia.org/wiki/Divide_et_impera)

3) Az Irányítók (bankárok, politikusok, média) úgy játszanak az emberi érzelmekkel, mint macska az egérrel.

Megoldást az egyes országok kormányaitól nem várhatunk, hiszen ők azzal a feltétellel lehetnek hatalmon, ha elfogadják a fő játékszabályt: a hitelpénz-rendszer kamatos kamatán nyugvó uzsora alapú pénzügyi diktatúrát.

Tenni ez ellen csak egyéni szinten lehet, amelyre az alábbi javaslatokat tesszük:

1) Tisztítsa meg tudatát!

1.1) Mérsékelje médiafogyasztását (bugyuta tévéfilmek, reklámok, hírgyárak stb.), tájékozódjon alternatív forrásból is, pl. Ébresztőfilm - Youtube!

1.2) Csak a lehető legszükségesebb mértékben üzleteljen bankokkal, ne vegyen fel hitelt, fizessen készpénzzel!

1.3 Ön a pénzével szavaz! Ne vásároljon multinacionális vállalatoknál, ott vannak a magyar kiskereskedők - a piac egy jó program! -, költse el a pénzét helyben!

1.4 Próbáljon meg vegyszermentes ételeket enni (makrobiotika), ne vásároljon élelmiszernek nevezett ipari melléktermékeket, igyon tiszta vizet!

1.5 Ne éljen drogokkal (alkohol, kábítószer stb.)!

2) Beszélgessen minél többet a családtagjaival, barátaival, szomszédaival! "Minden magyar felelős minden magyarért!"

3) Orbánnak mennie kell!

(Csak a:) Kispest, 2019. március 28.

Magyar Út és Élet Mozgalom